YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Ulaş Belediye spor Tekirdağ 1. Amatör Küme şampiyonu oldu 

ulaş belediye spor, ulaş, kenan demiray, çorlu

5 Mart 2012 15:57

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tekirdağ 1. Amatör Küme'de şampiyon olan Ulaş Belediye spor için, Ulaş belde meydanında şölen havasında kutlama düzenlendi. 
Yapılan törende konuşan Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray, Ulaş Belediye sporun iki yıldan beri üst üste şampiyon olarak büyük başarılara imza attığını belirtti. 
Demiray konuşmasında, ''Bugün çok heyecanlıyım. Takımımız, geçen yıl girdiği Tekirdağ 2. Amatör Küme'de şampiyon oldu. Bu yıl oynadığımız 1. Amatör Küme'de de şampityon olduk. İki yıl üst üste yaşanan şampiyonluklar bizi olağanüstü mutlu etti. Önümüzdeki yıl, Tekirdağ Süper Amatör Küme'de ücadele edecek olan kulübümüze, belediye olarak maddi manevi tam destek vermeye devam edceğiz. Ergene Şahinleri lakabını taktığımız takımımızdaki futbolcularımıza, başarılarından dolayı ayrıca önümüzdeki günlerde değişik ödüllerimiz de olacak'' dedi. 
Ulaş Belediye spor Kulüp Başkanı Erkan Kabakçı ise konuşmasında, kulüplerinin geçen yıl ve bu yıl şampiyon olduğunu dile getirerek, önümüzdeki yıllarda da ciddi başarılara imza atmak için alt yapı hazırladıklarını ifade etti. 
Kulüp Başkanı Kabakçı şunları söyledi:
''Geçen yıl çok başarılı maçlar çıkarttığımız Tekirdağ 2. Amatr Küme'yi namalup lider tamamlayarak şampiyon olduk. Bu yıl da çıktığımız 1. Amatör Küme'de yine şampiyon olduk. Önümüzdeki yıl Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele ediyoruz. İki yıl üst üste şampiyon olmak bizleri çok mutlu etti. Bundan sonra mücadele edeceğimiz süper amatör kümede de şampiyon olmak için mücadele edeceğiz.''
Yapılan konuşmalar sonrasında belediye meydanında yaklaşık bin kişiye belediye tarafından sucuk ekmek dağıtıldı. 
Öte yandan, Ulaş Belediyesi'nin her yıl şampiyon olan takımın renklerine boyadığı şampiyonluk durağı da Ulaş Belediye sporun renklerine boyanarak açılış kurdelesi hep birlikte kesildi.

Bu haber 3206 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

5
  Yükleniyor...