YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu Kızılay´dan 2 bin kişiye aşure ...

Türk Kızılayı Çorlu Şube Başkanlığı, 2 bin kişiye aşure dağıtımı yaptı

7 Kasım 2015 13:22 | Trakya Güncel

Türk Kızılayı Çorlu Şube Başkanlığı, 2 bin kişiye aşure dağıtımı yaptı. 

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan programa bütün ekibiyle birlikte katıldıklarını belirten Kızılay Çorlu Şube Başkanı selime Dodurka, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçede aşure dağıttıklarını söyledi.
Bundan sonraki yıllarda da bu geleneği sürdürmeyi planladıklarını ifade eden Dodurka, ''Kızılay Çorlu Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizde halka ücretsiz aşure dağıtımı yaptık. Bunu bir gelenek haline getirdik ve bundan sonraki yıllarda da bu geleneği sürdürmek istiyoruz. Halk, yapılan programa yoğun ilgi gösterdi'' dedi.
Kendi bütçeleri ile hazırlattıkları 2 bin adet aşurenin çok kısa bir sürede tükendiğini söyleyen Dodurka, sayının bundan sonraki yıllarda daha fazla olarak belirleneceğini kaydetti.
Dodurka, Kızılay Çorlu Şubesi olarak diğer faaliyetlerine de devam ettiklerini belirterek şunların altını çizdi;
''Faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu tür sosyal programların yanı sıra en asli görevlerimizden olan kan hizmetlerine ve yardım çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Halkımıza her zaman Kızılay'ın sıcak elini hissettirmeye gayret gösteriyoruz.''

Bu haber 1540 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...