YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

GÜMRÜKLÜ LİMANDA GÜMRÜKSÜZ İLAÇLAMA ...

Marmaraereğli´nde, gümrüklü limandaki bir yük gemisinde yapılan ilaçlama sırasında Gürcistan uyruklu bir kişi öldü.

7 Mart 2017 20:48 | Trakya Güncel

Marmaraereğli'nde, gümrüklü limandaki bir yük gemisinde yapılan ilaçlama sırasında Gürcistan uyruklu bir kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, Martaş Limanı'nda Panama bandıralı Rimeo isimli talaş yüklü gemide, Gürcistan uyruklu Riemann Surmanideov (29), ölü bulundu.

Gümrüklü limanda yaşanan olayda, gemide taşınan talaşların nereye götürüleceği ve bu talaşların hangi yetkililer tarafından hangi yetki belgesi ile ilaçlama yapıldığı merak konusu. 

Bilindiği üzere, ilaçlama işlemler çok kritik ve tehlikeli olup, bu tür işlerin yetkili ve gerekli yasal evrakları tam olan kişiler tarafından yapılması kanunlarla çerçeve altına alınmıştır. 

Halk tarafından bu tür sorular yanıt beklerken, 1 kişinin zehirlenerek öldüğü olayda 8 kişinin de zehirlenme ve yanık şikayetleriyle önce Marmaraereğlisi daha sonra da Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesi olayın nasıl ve neden olduğunu muallakta bırakıyor.

Öte yandan, gümrüklü mal taşıyan yük gemisine nasıl bu kadar kişinin girdiği ve nasıl bu gümrüklü malların ilaçlamasını yatığı da hala cevap bulamadı. 

Gümrüklü mal taşıyan geminin olaydan sonra gümrüklü limandan ayrılarak gümrüksüz bir limana çekilmesi de hala merak konusu. 

Bu haber 1980 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...