YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Kızılay Çorlu Şubesi yönetimi Cumhuriyet Başsavcısı Yiğiter´i ziyaret etti …

Kızılay Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz ve yöneticiler, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter´i ziyaret etti.

22 Kasım 2019 15:02 | Trakya Güncel

Kızılay Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz ve yöneticiler, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter'i ziyaret etti. 

Başsavcılık makamında gerçekleşen ziyarette, Şube Başkanı Yılmaz yaptıkları çalışmalar ile ilgili Başsavcı Yiğiter'e bilgiler aktardı. 

Bundan sonraki dönemde yapmayı planladıkları projeleri de Yiğiter'e anlatan Yılmaz, ''İlçede göreve geldiğimiz günden bu yana çok ciddi çalışmalara imza attık. Bu kapsamda kan bağış kampanyaları, kurban bağış kampanyaları, yardım toplama ve yerine iletme kampanyaları ve diğer kampanyaları yürütüyoruz. Kurumlarla bir arada ve birlikte projeler üretmeye de gayret gösteriyoruz'' dedi. 

Yakın gelecek zamanda Çorlu Adliyesi ile bir kan bağış programı düzenlemek istediklerini belirten Yılmaz, adliye personelinden gönüllü olanların kanlarını almak istediklerini söyledi. 

Yapılan ziyaretten son derece memnun ve mutlu olduğunu belirten Başsavcı Yiğiter ise, Çorlu Adliyesi olarak Kızılay ile birlikte kan bağış kampanyası için sıcak baktıklarını kaydetti. 

Belirlenen tarihlerde Çorlu Adliye personelinden isteyenlerin kampanya dahilinde kan bağışı yapabileceklerini, ifade eden Yiğiter, kendisinin de kan bağışında bulunacağını kaydetti. 

Kızılay Çorlu Şube Yöneticileri Nazmi Yamanoğlu, Mustafa Serkan Akbulut ve Yusuf Fazlıoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyaret sohbet ortamında devam etti. 

Bu haber 819 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...