YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU BELEDİYESİ KENDİ AĞAÇ SÖKME MAKİNESİNİ ÜRETTİ …

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından atıl durumda bulunan kamyon ve ağaç sökme aparatının tamir edilerek yeniden işlerlik kazandığını ve halkın hizmetine sunulduğunu söyledi.

8 Şubat 2021 14:52 | Trakya Güncel

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından atıl durumda bulunan kamyon ve ağaç sökme aparatının tamir edilerek yeniden işlerlik kazandığını ve halkın hizmetine sunulduğunu söyledi.

Yaptığı yazılı açıklamada, yeni nesil ağaç sökme makinelerini 700 ile 800 bin Türk Lirası arasında değişen fiyatlara alabilmenin mümkün olduğunu belirten Başkan Sarıkurt, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin daha önce su tankeri olarak kullanılan kamyon ile atıl durumda bulunan ağaç sökme aparatını toplamda 90 bin Türk Lirası harcayarak yeniden halkın hizmetine sunduklarını ifade etti.

Halkın her kuruşunu doğru yatırımlarla, en hesaplı şekilde kullanarak hizmet üretmeye devam ettiklerini belirten Sarıkurt, daha önce ağaç sökme makinesi satın almayı düşündüklerini ama şimdi bu ihtiyaçlarını bu yolla çözdüklerini belirtti.

Sarıkurt, açıklamasında, ''Karşımıza çıkan yüksek bedel nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü şantiyemizdeki ekiplerimiz ile bir çalışma yaptık ve atıl durumda bulunan eski su tankeri ile ağaç sökme aparatının bakım ve onarımını gerçekleştirerek yeniden hizmete sunduk. Ekiplerimizi kutluyorum. Gerçekten cüzi bir bedelle önemli bir iş başardılar. Değerli çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çevreye duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye devam ediyoruz. Unutmayalım ki, bir ağaç kolay yetişmiyor. Ağaç sökme makinemiz ile öncelikle şehrimizde ağaç kesimlerinin önemli ölçüde azalacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımız ağaçlarını kesmesinler. Ağaçları bize vermek kaydıyla ücretsiz olarak bulunduğu alandan söküp şehrimizdeki muhtelif yerlerdeki parklara yeniden dikeceğiz'' dedi. 

Bu haber 450 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...