YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU TSO BAŞKANI VOLKAN;

“Odamız üyesi olarak listede yer almanız bizleri gururlandırdı”

9 Şubat 2021 16:24 | Trakya Güncel

Odamız üyesi olarak listede yer almanız bizleri gururlandırdı”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin (TOBB ETÜ) katkılarıyla düzenlenen TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni’nde, 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi açıklandı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İzzet Volkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı, TOBB, TEPAV ve TOBB ETÜ’nün katkılarıyla düzenlenen yarışma sonucunda, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan  oda üyesi Asos Proses Makina San. ve Tic. A.Ş. Yetkilisi Murat Dilmen’i ziyaret ederek başarılar diledi.

Yapılan ziyarette Türkiye 100 Ödülleri'nde 65'nci sırada yer alan Asos Proses Makina San. ve Tic. A.Ş.’nin başarısını kutlayan Başkan Volkan, yaptığı konuşmada, bundan sonraki ticaret hayatında da bu gibi başarılar beklediklerini söyledi. 

Volkan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın bünyesinde çok kıymetli üyeler barındırdığını ifade ederek, ''Odamız üyesi olarak listede yer almanız bizleri gururlandırdı. Göstermiş olduğunuz büyüme performansıyla, ülkemiz ve bölgemiz ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamanız bizleri çok mutlu etti. Odamız olarak önümüzdeki yıllarda listede daha fazla üyemizin yer alacağına inanıyorum. Ülkemiz ve bölgemiz ekonomisine yaptığınız katkılardan dolayı firmanızı ve çalışanlarınızı tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum'' dedi.  

Bu haber 492 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...