YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Özel Nergis Rehabilitasyon Merkezi Açıldı

Engelli ve özürlü vatandaşlara hizmet vereceğiz"

27 Mart 2012 15:33 | Trakya Güncel

Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı

Nergis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehtap Kartal, ''Kurumumuz bölgemizde engellilere hizmet edecek'' dedi. 
Çorlu'da açılışı yapılan rehabilitasyon merkeinde her yaş gurubundan engellilere hizmet verileceğini ifade eden Kartal, işitme, görme, özgün öğrenme güçlüğü, zihinsel engelli ve fizik tedaviye gibi alanlarda çalışmalarının olacağını belirtti. 
Kartal açıklamasında, ''Rehabilitasyon merkezimizde 0 yaşından başlayarak her yaş gurubundan bulunan engellilerimize hizmet veriyoruz. unların yanında, aile danışmanlığı eğitimi ve bilgilendirme seminerleri de düzenleyeceğiz. Amacımız, toplumda sosyal adaptasyonlara ihtiyaç duyan bireyleri topluma kazandırmak ve rehabilite etmek'' şeklinde konuştu. 
Öte yandan kurum Psikoloğu Mehmet Uzut ise, ''Rehabilitasyon merkezimizde çok amaçlı salon ve değişik sosyal amaçlı birimlerimiz bulunuyor. Burada, işitme, görme, özgün öğrenme güçlüğü, zihinsel engelli ve fizik tedaviye ihtiyacı olan engellilerimize rehabilitasyon yapacağız. Burada tedavi gören engellilerimize konularında uzman personelimiz ile müdahale ediyoruz. Merkezimizde rehabilitasyon hizmeti alan engellilerimizin birçok gideri, devlet tarafından karşılanıyor'' dedi.
Yapılan açılışta Ana Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Senem de hazır bulundu.
Rehabilitasyon merkezinin açılış kurdelesini İsmail Hakkı Senem, ortakları Adnan Kadıoğlu ve Mehtap Kartal kesti.

Bu haber 2618 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...