YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

CHP İlçe Gençlik Kolları´ndan Ata´ya saygı nöbeti ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün 77. ölüm yıl dönümünde saygı nöbeti tuttu

10 Kasım 2015 13:30 | Trakya Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 77'nci ölüm yıl dönümünde saygı nöbeti tuttu. 

Atatürk meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende konuşan Mustafa Ülkem Uruk, her geçen gün Atatürk'ü daha fazla özlediklerini ve onun ışığında yürümeye devam ettiklerini söyledi.
Uruk konuşmasında, Atatürk'ün devrim ve inkılaplarından ayrılmadan mücadele ettiklerini belirterek, ''Biz, atamızın açtığı yolda ve gösterdiği doğruda yürüyoruz. Hiç kimse onun ışığından ayrılacağımızı sanmasın. Her geçen gün ona olan sevgimiz daha da artarak büyüyor. Burada, Atatürk Anıtı'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da saygı nöbeti tutacağız'' dedi.

Yapılan törende konuşan Çorlu Beldiye Başkanı Ünal Baysan ise, karanlık odaklara rağmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığının bütün ülkeyi aydınlatmaya devam ettiğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Atatürk'ün fikirleri doğrultusunda hareket ettiğini ve bu çizgiden hiç ayrılmadığını vurgulayan Baysan, ''Kendimizi her 10 Kasım sabahı çok kötü hissediyoruz. Ama bilmeliyiz ki, Atatürk bizden ayrılmadı. Bir kere kendimize bakalım, biz Atatürk'ten ayrıldık. Onun devrimleri bütün dünya liderleri tarafından saygı ve takdir ile karşılanırken, görüyoruz ki bugün ülkmeizde bazı karanlık odaklar bu devrimlerin üzerini örtmeye ve onları ortadan kaldırmaya çalıyor'' diye konuştu.
Yapılan tören CHP gençlik kollarının Türk Bayrakları ile anıt önünde nöbete başlamasıyla son buldu.

Bu haber 1615 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...