YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Atamızı ölümünün 77. yılında saygıyla anıyoruz ...

Büyük önder Atatürk, ölümünün 77´nci yıl dönümünde Çorlu´da yapılan törenle anıldı

10 Kasım 2015 13:34 | Trakya Güncel

Büyük önder Atatürk, ölümünün 77'nci yıl dönümünde Çorlu'da yapılan törenle anıldı. 

Atatürk meydanı'nda yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Daha sonra Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından tören Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde devam etti. 

Burada da saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve türküler seslendirildi. 

Çorlu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından sahnelenen ""10 Kasım ve Atatürk'' adlı oratoryo ile tören sona erdi. 

Törene Çorlu kaymakamı levent Kılıç, 5'nci Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Alpaslan Erdoğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, okul idareciler ve vatandaşlar katıldı. 

Bu haber 1640 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...