YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Saadet Partisi Çorlu´da basın açıklaması düzenledi

Saadet Partisi, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet ve Gölbaşı Parklarına mescid yapılması için basın açıklaması düzenledi

1 Nisan 2016 19:47 | Trakya Güncel

Saadet Partisi (SP), Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet ve Gölbaşı Parklarına mescid yapılması için basın açıklaması düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı belediye binası önünde yapılan etkinlikte basın açıklamasını okuyan saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, Diyarbakır'da ve Türkiye'nin diğer yerlerinde yaşanan terör olayları ile patlamalarda hayatını kaybeden polis ve askerlerin yakınlarına sabırlar diledi.

Vakitçi, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet ve Gölbaşı Parklarında mescid yapılmamasını kınadıkları için basın açıklaması düzenleme gereği duyduklarını belirterek, ''Bizler Çorlu'da yaşayan vatandaşlar olarak, ''İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın'' prensibi doğrultusunda insan odaklı hizmetler istiyoruz. Halkımızın altyapı, park ve diğer hizmetler, karşılanırken, yapılan tesislerde yüzde 99'u müslüman olan yurdumuzdaki insanlarımızın ibadethane ihtiyaçlarının da düşünülmesi gerekmektedir'' dedi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin de yapıldığı basın açıklaması sonrası belediye meydanında bir hafta sürecek olan imza toplama kampanyası başlatıldı.

Öte yandan basın açıklaması ve imza kampanyasına, Çorlu İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği (ÇİMDER), Anadolu Gençlik Derneği, Memur-Sen, Ensar Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti de destek verdi.

 

Bu haber 1666 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...