YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ve yönetimi, basınla bir araya geldi ...

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ve yönetimi, bir restoranda düzenlenen toplantıda, bölgedeki basın ve medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

22 Nisan 2016 12:52 | Trakya Güncel
AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ve yönetimi, bir restoranda düzenlenen toplantıda, bölgedeki basın ve medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
 
Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atalay, geçtiğimiz günlerde göreve geldiklerini ve çok güzel bir yönetim oluşturduklarını söyledi.
 
Yönetimde bulunan herkesin görevinin bilincinde olduğunu ve öyle de hareket ettiğini ifade eden Atalay, ''Geçtiğimiz günlerde göreve geldik. Yeni bir yönetim oluşturduk ve herkes bu görevinin bilincinde. Yüzde 50 oy alan iktidar partisinin Çorlu'daki temsilcileriyiz, herkes sorumluluğunun çok iyi bilincinde'' dedi.
 
Atalay, göreve geldiklerinin hemen akabinde çok güzel ve partilerine yakışır bir ilçe binasına taşındıklarını ifade ederek, ''Çok güzel, rahat, ferah ve her şeyi yerli yerinde olan bir binaya partimizi taşıdık. Burada, yönetimimiz ile ilçede neler yapabiliriz diye projeler üretmeye başladık. Basınımız ile de, her ay bir şekilde bir araya gelerek toplantı gerçekleştireceğiz'' diye konuştu. 
 
Atalay, göreve geldiklerinde yaptıkları ilk incelemelerden birinin de mahalle teşkilatlarının yapısına bakmak olduğunu söyledi.
 
Mahalle teşkilatlarının birkaç tanesi hariç tamamının kağıt üzerinde var olduğunu tespit ettiklerini ve hemen harekete geçtiklerini belirten Atalay sözlerine şöyle devam etti:
''Göreve geldiğimizde birkaç mahalle haricinde bütün mahalle teşkilatlarımızın sadece kağıt üzerinde var olduğunu gördük. Harekete geçerek, bütün mahalle teşkilatılarımızı yapılandırmaya başladık. Mahalle teşkilatlarımız da aynı ilçe teşkilatları gibi görev yapacak ve çalışacak. Bunların hepsini birleştireceğiz ve Çorlu'da belediyeyi alacağız. Buna inancımız tam.''
Bu haber 1732 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...