YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

VODAFONE ZEYNEP İLETİŞİM´DEN KADINLARA SÜRPRİZ KUTLAMA ...

Çorlu´da faaliyet gösteren Vodafone Zeynep İletişim, Kadınlar Günü´ne özel sürpriz bir kutlama etkinliği düzenbledi.

9 Mart 2017 16:17

Çorlu'da faaliyet gösteren Vodafone Zeynep İletişim, Kadınlar Günü'ne özel sürpriz bir kutlama etkinliği düzenbledi. 

Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Zeynep İletişim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel etkinlikte çiçek, çikolata, çay, kahve ve benzeri ikramların yanı sıra, bayan müşterilerine sürprriz hediyeler de dağıttı. 

Kadınların yılın birkaç günü değl her gün hatırlanması gerektiğini vurgulayan Firma Sahibi Selma Şahan, Vodafone Zeynep İletişim olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel böyle bir etkinlik düzenlediklerini ve bu etkinlik kapsamında sadece müşterileri olan bayanlara değil bütün bayanlara hediyeler dağıttıklarını söyledi. 

Şahan açıklamasında, "Kadınlarımıza bu özel günde değişik hediyeler dağıttık. Bu gün değil kadınlarımızı her gün hatırlamak gerekli. İş hayatında, üretimde ve her alanda kadınlar olmalı" dedi. 

Bu haber 2392 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...