YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU BELEDİYESİ´NDE NELER OLUYOR ...

ÇORLU BELEDİYESİ´NE TONLARCA ÇAY, TONLARCA ŞEKER, MİLYONLARCA SANDVİÇ, ON BİNLERCE ÇAY BARDAĞI VE MUSTAFA KESER İLE SUZAN KARDEŞ´İN DE ARALARINDA BULUNDUĞU BİRÇOK SANATÇININ FATURLARINI KESEN FİRMA KİMİN ???

14 Mart 2017 13:58

     ÇORLU BELEDİYESİ'NE TONLARCA ÇAY, TONLARCA ŞEKER, MİLYONLARCA SANDVİÇ, ON BİNLERCE ÇAY BARDAĞI VE MUSTAFA KESER İLE SUZAN KARDEŞ'İN DE ARALARINDA BULUNDUĞU BİRÇOK SANATÇININ FATURLARINI KESEN FİRMA KİMİN ??? 

 

     Çorlu Belediyesi'ndeki şuayibeli olayların ardı arkası kesilmiyor. 

     Bu defa da, Çorlu'da 2013 yılında kurulan ve 2016 yılının sonunda faaliyetine son veren bir firmanın Çorlu Belediyesi'Ne 3 yıl boyunca bütün ihtiyaç malzemelerini sattığı ortaya çıktı.

     Bahse konu firmanın Belediyeye kestiği faturaların çok kısa bir sürede ilgili Belediye Başkan Yardımcısının kontrolünden geçerek ödeme talimatı verilmesi de ayrıca kafalardaki soru işaretini gittikçe büyütüyor.

     Bu firmanın 2013 yılından bu yana festival, turistik gezi organizasyonlarını yapmış gibi Belediyeye fatura keserek bu faturaları tahsil etmesinin yanı sıra, 3 yıl boyunca yine Çorlu Belediyesi'ne tonlarca çay, tonlarca şeker, on binlerce çay bardağı, milyarlarca lira değerinde kahve, milyonlarca sandviç ve alakart yemek satmış gibi faturlarının da Belediyeden ödendiği tespit edildi.

     Öte yandan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın, konuyla ilgili herhangi bir soruşturma başlatmaması, adli ve hukuki bir işlem için girişimde bulunmaması da çarpıcı olaylar arasında yer alıyor. 

     İlgili firmanın Belediyeye kestiği faturaların fotokopileri piyasada elden ele dolaşırken, Mustafa Keser ve Suzan Kardeş'in de aralarında bulunduğu bir çok sanatçının konserlerinde direk Çorlu Belediyesi'ne fatura kesmemesi, ilk önce bu firmaya fatura keserek üzerine yüksek kar marjı ile Belediyeye fatura edilerek ücretin tahsil edilmesi de cevapsız kalan sorular arasında. 

     BU FİRMANIN SADECE ÇORLU BELEDİYESİ'NE FATURA KESMESİ, BAŞKA HİÇBİR FİRMA, KİŞİ YADA KURUMA İŞ YAPARAK FATURA KESMEMESİ GERÇEKLERŞ ORTAYA SERİYOR... 

Bu haber 3056 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...