YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

DOKTORDAN DARP ETTİ İDDİASI …

Çorlu´da, özel bir hastanede çalışan kadın doğum uzmanı Op.Dr. Kemal Yıldız, baş hekim tarafından darp edilerek kolunun kırıldığını iddia etti.

15 Mart 2017 20:12

Çorlu'da, özel bir hastanede çalışan kadın doğum uzmanı Op.Dr. Kemal Yıldız, baş hekim tarafından darp edilerek kolunun kırıldığını iddia etti.

Yıldız, kendisinin 5 yıldır bu hastanede çalıştığını belirterek, yaşanan olayın kendisini ve hekimlik mesleğini olumsuz yönde etkilediğini söyledi. 

Olayı anlatan Yıldız, ''Çorlu'daki özel hastanesi'nde tüp bebek ünitesi sorumlu hekimi ve kadın doğum uzmanı olarak görev yapıyordum. Hastane ile aramızdaki 5 yıllık sözleşme süresinin dolması nedeniyle yönetimle sözleşmeyi yenilememe kararı aldık, son bir ay çalışıp ayrılacaktım. 13 Mart'ta tatsız bir olay yaşandı. Beni Başhekimlik odasına çağırdılar, gittiğimde hasta yakınları da oradaydı ve başhekim ile tartışıyorlardı. Kendimi bir tartışma ortamının içinde buldum. hasta yakınlarına bağırarak odasından çıkarttı ve ardından saatini, önlüğünü ve gözlüğünü çıkartarak bana saldırdı. Hastalarım ve yakınları beni odadan çıkartarak kurtardılar. Ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne giderek darp raporu aldım. Meslek olarak hayatımın en sıkıntılı günlerini yaşıyorum diyebilirim'' şeklinde konuştu. 

- ''Doktor Kemal Yıldız olayı provake ediyor'' - 

Olay sonrası özel hastane yönetimi bir basın açıklaması yaparak iddia edilen olayla ilgili basın mensuplarına bilgi aktardı.

Hastane Baş Hekim Yardımcısı Dr. İbrahim Oktay, konuyla ilgili şunları kaydetti:

''Doktor Kemal Yıldız, 5 yıllık sözleşmesi dolduğu için hastane yönetimiyle görüşme yapmış ve bu görüşmede anlaşma sağlanmamıştır. Bunun sonucunda yönetim kurulumuz, hastaların mağdur olmamaları için tüp bebek ünitesinde sorumluluk yapabilecek başka bir hekim ile görüşme yapmıştır. Bunun üzerine doktor kelam Yıldız, tüp bebek ünitesinde tedavi gören hastaları telefon ile arayarak asılsız söylemlerle provake ederek hastaneye davet etmiştir. Daha sonra baş hekimimiz Hıdır Yüksel, Kemal Yıldız'ı odasına çağırarak birkaç sefer konuşmuştur. En son konuşmada tartışma da yaşanmıştır. Fakat, bu tartışma olayı Kemal Yıldız tarafından farklı yönde lanse edilerek, kuruma karşı karalama kampanyasına dönüştürülmeye çalışılmıştır. Kendi sosyal medya hesabından yaptığı bildiriler bizleri derinden üzmüştür. Bu yayınlar, iftira ve kurumumuzun itibarını zedelemeye yöneliktir. Kemal Yıldız, olayın olmasının üzerinden 48 saat geçmesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'nden bir ropar aldı. Raporunda kırık iddiası olduğunu iddia ederek sosyal medya üzerinden olayı dramatize etmeye devam ediyor.''  

Bu haber 2878 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...