YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TEKSİF ÇORLU ŞUBE BAŞKANI BOZAN, BAŞKAN SARIKURT´U ZİYARET ETTİ ...

Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt´u ziyaret etti.

20 Kasım 2019 12:08 | Trakya Güncel
Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u ziyaret etti. 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Bozan, toplu iş sözleşmeleri konusundaki gidişatı ve bu yılın toplu sözleşme yılı olduğu için genel durum hakkında Başkan Sarıkurt'a bilgiler verdi.

Yaptıkları çalışmalardan da bilgiler aktaran Bozan, ''Göreve geldiğimizin ardından ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda sizleri de ziyarete geldik. Kurumlarla bir arada olmak ve beraber projeler üretmek için çalışmalarımız var. Sizlerden de bu manada destek bekliyoruz'' dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıkurt ise, TEKSİF sendikasının çalışmalarını yakından takip ettiğini ve birlikte yapılacak olan projelerin içinde olmaktan mutluluk duyacağını kaydetti. 

Ziyaret, sohbet ortamında devam etti. 


Bu haber 895 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...