YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇORLU TEŞKİLATI İLK KONGREYE KATILDI …

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı Ankara’da yapılan ilk büyük kongreye katılım sağladı.

22 Kasım 2019 15:00 | Trakya Güncel

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı Ankara’da yapılan ilk büyük kongreye katılım sağladı.

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın liderliğinde, 23 Kasım 2018'de kurulan Yeniden Refah Partisi'nde, ilk kongre Ankara Spor Salonu'nda 17 Kasım Pazar günü gerçekleştirildi.

Tek aday olarak Fatih Erbakan’ın kongrede genel başkan olarak göreve getirildiği kongreye katılım sağladıklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, olağanüstü bir katılımın sağlandığını belirtti.

Ankara Spor Salonu’nun hınca hınç dolu olduğunu kaydeden İlçe Başkanı Hamitoğlu, kendilerinin de teşkilat olarak bu kongreye Çorlu’da çok sayıda araç kaldırarak katılım sağladıklarını söyledi.

Hamitoğlu, otobüslerle Çorlu’dan Ankara’ya gittiklerini belirterek, “Ankara’da yapılan ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın tek liste olarak aday olduğu ilk büyük kongreye bizler de Çorlu’dan yüksek bir katılım sağladık. İlçe teşkilatı olarak organize ettiğimiz otobüsler ve partililerimizin özel araçlarıyla kongreye gittik ve genel başkanımıza destek verdik” dedi.

Ankara Spor Salonu’nda resmi verilere göre 44 bin kişinin kongreye katıldığını belirten Hamitoğlu, “Ankara spor Salonu hınca hınç doluydu. Çok büyük bir kalabalık ve katılımla ilk kongremiz yapıldı ve genel başkanımız Fatih Erbakan yeniden göreve geldi. Bizler de Çorlu ve bölge teşkilatları olarak genel başkanımıza tam destek vermeye devam ediyoruz1 şeklinde konuştu.

Bu haber 990 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...