YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

- Marmaraereğlisi´nde ´Sıfır atık sıfır kayıp´ projesi …

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçe genelinde ´Sıfır atık sıfır kayıp´ projesine devam ediyor.

4 Aralık 2019 12:25 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçe genelinde 'Sıfır atık sıfır kayıp' projesine devam ediyor.

Belediye Başkanı Hikmet Ata, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, geçen dönem bu projelere destek vermek amacıyla doğa ve çevre konularında birçok etkinlik düzenlediklerini ve bunların başında okullarda yapılan atık pil toplama yarışmalarının geldiğini söyledi. 

Ata, oldukça başarılı sonuçlar elde ettiklerini ve bu konuda sıralamaya giren okullara çeşitli ödüller verdiklerini de belirterek, ''Özellikle bu sene etkinlikleri daha da arttırıp hem sıfır atık projesine katkı sağlamak hem de halkımızın çevre konusundaki duyarlılığını daha da arttırmak istiyoruz. Bu nedenle bu sene çok daha fazla çevre etkinlikleri ve yarışmaları düzenlemeyi planlamaktayız. Toplumun bu konuda duyarlı olmasına geleceğimiz açısından oldukça ihtiyacımız var'' dedi. 

Geri dönüşüm ve geri kazanım sistemlerinin oluşturulması ve toplumca etkin kullanılması için bu bilincin oluşturulması gerektiğini ifade eden Başkan Ata, bu bilincin genç yaşta kazanılmasını sağlamak için okullarda verilen eğitim seminerleri ile öğrencilere ulaşmayı amaçladıklarını kaydetti.

Marmaraereğlisi Belediyesi olarak, proje kapsamında okullarda eğitim seminerleri, kamu kurumlarında bilgilendirme seminerleri gibi etkinliklere devam edeceklerini dile getiren Ata, bu konudaki algı ve bilinci arttırmak için çalıştıklarını söyledi.

 

Bu haber 796 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...