YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BAŞKAN YÜKSEL HAYIRLI TEZKERELER DİLEDİ ...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Marmaracık Mahallesi´nde askere giden gençlerin asker eğlencesine katılarak hayırlı tezkereler diledi.

7 Şubat 2020 10:43 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Marmaracık Mahallesi'nde askere giden gençlerin asker eğlencesine katılarak hayırlı tezkereler diledi.

Marmaracık Düğün Salonnu'nda düzenlenen asker eğlencesine katılan Başkan Yüksel, askerlik vazifesini yapmak üzere silah altına alınacak olan gençlerin bir gurur tablosu olduğunu söyledi.

Gençlere hayırlı tezkereler dileyen Yüksel konuşmasında, ''Vatan hizmetinizi yapmak için peygamber ocağına uğurlanmak üzere bir araya geldiniz. Sizin babalarınız, dedeleriniz bu vazifeyi en iyi şekilde yaptılar. Şimdi sıra sizde, ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere Allah fırsat vermesin. Sizler bu cennet vatanının bağrından çıkmış ve mehmetçik adını almış olan gençlersiniz'' şeklinde konuştu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gençler ile hatıra fotoğrafı çektirerek askere gidecek olan gençlerin ailelerine de evlatlarının sağ salim vatani görevlerini tamamlayarak kendilerine kavuşmalarını diledi. 

Bu haber 858 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...