YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

POLİS SABAHA KARŞI OPERASYON DÜZENLEDİ

Çorlu´da yapılan uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

12 Şubat 2020 15:50 | Trakya Güncel
Çorlu'da yapılan uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. 

Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele grup amirliği ekipleri, Hıdırağa Mahallesi'de uyuşturucu operasyonu düzenledi. 

4 ayrı eve eş zamanlı yapılan baskında, 90 gram bonzai, 1 adet pompalı tüfek, uyuşturucvu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bin 5 lira ve bir adet çalıntı motorsiklet ele geçirildi. 

Operasyon kapsamında ayrıca, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak suçundan aranması ve 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.E, hükümlü ve tutuklunun kaçması, dolandırıcılık, silahla yağma, gece vakti silahla yağma gibi suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş 8 yıl 9 ay hapis cezası bulunan V.E, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti dosyasından firarda olarak aranan E.H, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti dosyasından firarda olarak aranan İ.Ç. ve başka bir suçtan aranan Ç.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyona, özel harekat, çevik kuvvet ve polis köpekleri de katıldı. 

Bu haber 870 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...