YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu´nun filizleri Atatürk Evi sayesinde yeşerecek

Çorlu Belediyesi tarafından planlanan ´Çorlu´nun Filizleri´ projesi hayata geçiyor.

23 Ocak 2021 18:16 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi tarafından planlanan 'Çorlu'nun Filizleri' projesi hayata geçiyor.

Çorlu’nun Filizleri projesi kapsamında 2021 - 2022 eğitim öğretim yılında aileleri Çorlu’da ikamet eden ve maddi imkansızlıklardan dolayı zor şartlar altında eğitimine devam eden yükseköğrenim öğrencilerine Atatürk Evi'nden elde edilecek gelir ve belediye bütçesinden aktarılacak kaynak ile burs verileceği bildirildi.

Çorlu Belediye Meclisi tarafından oy birliği kabul edilen 'Çorlu'nun Filizleri' projesi ile ilgili açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Öğrenci sayısı ve burs miktarı Çorlu Belediyesi Meclis Üyelerinden oluşan Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından belirlenecek. Öğrenci ve burs miktarının belirlenmesinin ardından burs talepleri alınacak ve yine komisyon tarafından yapılacak olan değerlendirmenin ardından burs bedeli öğrencilere Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından geri ödemesiz olarak hesaplarına yatırılacak'' şeklinde konuştu. 

Bu haber 453 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...