YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU KODER TOPLANTISI YAPILDI ...

Çorlu Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi iş birliğiyle hazırlanan ´´Koku Derecelendirme Mobil Uygulama Projesi´´ ve ´´Sürdürülebilir Ulaşım Sistemi İçin Şehir İçi Toplu Taşıma Hatlarının Modellenmesi ve Optimizasyonu Projesi´´ ile ilgili çalışmalar sürüyor.

29 Ocak 2021 17:02 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi ile Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi iş birliğiyle hazırlanan ''Koku Derecelendirme Mobil Uygulama Projesi'' ve ''Sürdürülebilir Ulaşım Sistemi İçin Şehir İçi Toplu Taşıma Hatlarının Modellenmesi ve Optimizasyonu Projesi'' ile ilgili çalışmalar sürüyor.

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Mühendislik Fakültesi’nin birlikte planladığı ve hayata geçirdiği projeler kapsamında Çorlu Belediyesi meclis salonunda toplantı düzenlendi.

Projeler ve gelinen aşamalar hakkında konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu Belediyesi olarak kentimizin sorunlarını değerli bilim insanlarımızla ortak projeler hazırlayarak ortadan kaldırmayı veya en aza indirgemeyi hedefliyoruz. Namık Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer başta olmak üzere değerli hocalarımıza projelere verdikleri emek ve kentimize sağladıkları katkı dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda daha sonra konuşan Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer ise, projelerin gelişim sürecinden bahsederek, “Proje kapsamında geliştirilecek modelin öncelikle bir pilot hat belirlenip uygulanması ve daha sonra tüm ilçede yaygınlaştırılması planlanıyor. Projeler ile ilgili bilgilendirmede bulunan proje koordinatörü Belediyemiz ile birlikte ortak projelere imza atmaktan mutluyuz. Kentimizin gelişimi için bilimsel çalışmalara imza atmaktan mutluyuz. Buna olanak sağladığı için Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a ve projemize emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu. 

Toplantı, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla son buldu. 

Bu haber 660 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...