YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ZONGULDAK´LI HASTA ÇORLU ÖZEL VATAN HASTANESİ´NDE HAYATA YENİDEN DÖNDÜ ...

Zonguldak´lı hasta Atalay, "beni hayata yeniden döndüren doktor ve hastane personeline minnettarım"

8 Şubat 2021 15:57 | Trakya Güncel

Zonguldak’ta yaşayan İsmail Atalay (52), Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nde geçirdiği operasyon sonucu eski sağlığına kavuştu. 

Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Oğuz Özel'in yaptığı 2 saat süren ameliyat sonrası eki sağlığına kavuştuğunu ve yeniden doğmuş gibi olduğunu belirten Atalay, doktoru başta olmak üzere bütün hastane idarecisi ve personeline teşekkür etti. 

Operasyon sonrası hastasının sağlıklı bir şekilde zonguldak'a gittiğini ifade eden Op.Dr.Oğuz Özel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hastamız İsmail Atalay uzun zamandır bel ağrısı, her iki ayakta uyuşma ve uzun yol yürüyememe şikayetleri ile polikliğimize başvurdu. Yapılan muayene ve mr incelemesi sonucunda omuriliğinin L3-L4 ve L4-L5 seviyelerinde dar kanal olduğu tespit edildi. Ayrıca yapılan fiziksel muayenesinde, bacak hareketlerinde ağrı ve nörolojik defisitlerinin de olması nedeniyle ameliyat önerildi. Alınan tüm Kovid-19 önlemleri altında ameliyat hazırlıkları tamamlanan hastamızın, yaklaşık 2 saat süren ve Mikrocerrahiyöntemi ile gerçekleştirilen Vidasız Dar Kanal Ameliyatı sonrasında serviste takibe aldık. Ameliyatından 3 saat kadar sonra ayağa kaldırarak yürüttük" dedi.

Zonguldak'tan Çorlu'ya gelerek, evinden 6 saatlik mesafede şifa bulduğunu belirten Atalay ise, kendisini eski sağlığına kavuşturan Op.Dr. Özel, Hastane Müdürü Soner Erhan, idareciler ve personeline minnettar olduğunu ifade etti. 

Bu haber 541 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...