YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYESİ BAHAR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI ...

Ergene´de, yol, kaldırım ve kilitli parke taş çalışmaları devam ediyor

10 Şubat 2021 14:03 | Trakya Güncel

Ergene'de, yol, kaldırım ve kilitli parke taş çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçe genelinde bahar aylarının yaklaşmasıyla beraber genel bir çalışma programına girdiklerini söyledi.

Ergene halkının düzenli, temiz ve modern bir kentte yaşaması için yol yapım ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Yüksel, şu an bir çok bölgede eş zamanlı çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Yüksel, Ergene’deki mahallelerin hiç birini bir diğerinden ayırmadan eşit hizmet götürdüklerini ifade ederek, ''Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Karamehmet Mahallesi’nde kilit parke taş döşeme ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi dönemi yaşanmasına karşın çalışmalarımıza bir an olsun ara vermeden aksatmadan sürdürüyoruz. Kilit parke taşı çalışmalarıyla birlikte ilçemizin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi. 

Bu haber 447 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...