YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ALBAYRAK’TAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ …

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz 7 Ekim 2020 tarihinde koronavirüs teşhisi ile tedavi altına alınan ve 128 günlük tedavinin ardından yeniden görevine başlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

16 Şubat 2021 16:44 | Trakya Güncel

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz 7 Ekim 2020 tarihinde koronavirüs teşhisi ile tedavi altına alınan ve 128 günlük tedavinin ardından yeniden görevine başlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ergene Belediyesi’nin Ulaş Mahallesi’ndeki binasında gerçekleşen ziyarette, Albayrak’ı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel karşıladı. 

Albayrak, yaptığı ziyarette Yüksel’e geçmiş olsun dileklerini iletirken göreve geri dönmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Yüksel ise, kendisine yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ederek, ''Yakalandığım korona virüs hastalığını atlatarak yeniden göreve başlamamdan ötürü geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a teşekkürlerimi sunuyorum. Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa olarak Ergenemize kazandıracağımız projeler hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Her şey daha güzel bir Ergene için'' dedi.

Ziyarette Başkan Yüksel’in yanı sıra Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Hülya İnci ve Yüksel Baydarlı ile Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas da yer aldı. 

Bu haber 467 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...