YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BİR GARİP TOPLANTI ...

Çorlu´da birbirleriyle zıt kutuplarda olan isimler, yanlarında oda, kooperatif başkanları ve birkaç sürpriz isim içkili restorantta enteresan bir toplantı yaptı

14 Mart 2023 19:48 | Trakya Güncel

Çorlu'da birbirleriyle zıt kutuplarda olan isimler, yanlarında oda, kooperatif başkanları ve birkaç sürpriz isim, içkili restorantta enteresan bir toplantı yaptı. 

Çorlu'da Belediyeye çok yakın bir derneğin üst katındaki alkollü restorantta bir araya gelen isimler, çevrede hayretle karşılanırken şaşkınlık yarattı. 

5'li ve 6'lı masaların çok konuşulduğu şu günlerde, bu ekibin bir araya gelmesi farklı yorumlara da yol açtı. 

Özellikle siyaset arenasının hareket kazandığı, aday adayların bütün partilerde boy göstermeye başladığı şu günlerde, genç bir oda başkanı, yaşını almış bir kooperatif başkanı, zıt kutuplardaki siyasiler, Eski bir Milletvekili ile aralarındaki bazı sürpriz isimlerin bir masa etrafında toplanması yeni bir masa mı oluşuyor? sorularını akla getiriyor.

Bu isimlerin bir masa etrafında toplanması Çorlu'ya ne kazandırır, ne kaybettirir bilinmez ama yakında masada nelerin konuşulduğu ortaya çıkar. 

Bu haber 389 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...