YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU BELEDİYESİ BÖLGEDEKİ YANGINLARA ARAÇ, GEREÇ VE PERSONEL DESTEĞİNE DEVAM EDİYOR …

Çorlu Belediyesi, bölgedeki alan yangınlarında itfaiye ve orman ekiplerine su tankeri ve personel desteği sağlıyor.

25 Haziran 2024 14:19 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi, bölgedeki alan yangınlarında itfaiye ve orman ekiplerine su tankeri ve personel desteği sağlıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesi olarak artan hava sıcaklıkları ve farklı etkenlerle meydana gelen yangınlara müdahale eden itfaiye ve orman ekiplerine su tankeri ve personel desteğinde bulunduklarını söyledi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, ilçede, civar ilçelerde, bölgede ve hatta komşu illerde çıkan orman ve alan yangınlarına müdahale eden ekiplere destek verdiklerini belirten Başkan sarıkurt, bundan sonra da olasıu durumlarda ekipletinin yangınlara müdahale etmeye ve itfaiye ile orman ekiplerine destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Sarıkurt, Çanakkale’de meydana gelen ormanlık alan yangını dahi her yere ekip, su tankeri ve destek sağladıklarını ifade ederek, ''Ezine Aladağ ve Eceabat, 15 Temmuz Demokrasi Ormanı, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi, Misinli’de Marmara Cam Sanayi, Çorlu Tren İstasyonu mevkii, Şahpaz Mahallesi, Çobançeşme Mahallesi, Ergene ilçesi ve muhtelif bölgelerde meydana gelen orman ve alan yangınları ile anız ve ot yangınlarının hızla söndürülebilmesine desteklerimiz devam ediyor. Yangınla mücadele esnasında sahada görev alan tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Çorlu Belediyesi olarak gerektiği anda her zaman destek olmaya hazırız'' dedi.

 

Bu haber 215 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

4
  Yükleniyor...