YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU LİSESİ’NDE Z-KÜTÜPHANESİ VE TASARIM BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI …

Çorlu ilçesinde eğitim öğretim veren Çorlu Lisesi, Z-Kütüphane ve Tasarım Beceri Atölyesi açılış töreni gerçekleştirildi.

25 Şubat 2022 13:13 | Trakya Güncel

Çorlu ilçesinde eğitim öğretim veren Çorlu Lisesi, Z-Kütüphane ve Tasarım Beceri Atölyesi açılış töreni gerçekleştirildi.

Nusratiye Mahallesi'ndeki okulda yapılan töreninde, Z-Kütüphane ile Tasarım Beceri Atölyesi'nin açılışını Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve protokol mensupları yaptı.

Sembolik açılış kurdelesini kesen Vali Yıldırım, açılan bu birimlerin öğrenciler için çok güzel bir adım olduğunu söyledi.

Yıldırım, Çorlu Lisesi ve diğer okullarda açılan Z-Kütüphaneleri ve Tasarım Beceri Atölyelerinin öğrencilerin eğitim öğretimlerinde destekleyici ve beceri kazandırıcı unsurlar olduğunu belirterek, ''Çok güzel ve özveri ile hazırlanmış bu alanlarda öğrencilerimiz zaman zaman derslerine destek amaçlı çalışmalar yaparken zaman zaman da araştırma çalışmaları yapacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de hayırlı olsun'' dedi.

Açılış kurdelesini kesmek için tepsi ile makasları getiren 11. sınıf öğrencisini de yanına çağıran Vali Yıldırım, onun da fikrini sordu. Açılan alanların kendileri için faydalı olacağına inanan öğrenci, daha sonra protokol üyeleri ile beraber kurdeleyi keserek her iki birimi de hizmete açtı.

Vali Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra okul bünyesinde yeni açılan birimleri gezerek öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Törene, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ il Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Keskin, ilçede görevli okul idarecileri ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Bu haber 413 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

2
  Yükleniyor...