YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYDAL ÇORLU´YA GELİYOR ...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Çorlu´yu ziyaret edecek.

15 Mart 2022 16:02 | Trakya Güncel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Çorlu'yu ziyaret edecek.

Tekirdağ Temasları kapsamında Çorlu'ya da gelecek olan Aydal'ı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu ve partililer karşılayacak. 

Aydal'ın Tekirdağ'a geleceği için hazırlıklarına devam ettiklerini belirten İlçe BAşkanı Hamitoğlu, "Sayın Genel Başkan Yardımcımız, bir takım Tekirdağ temaslarında bulunacak. Bu kapsamda Çorlu'ya da davet ettiğimiz Gebel Başkan Yardımcımız, bizleri kırmayarak davetimize olumlu yanıt verdi. İlçemizde onu Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya getirerek, fikir alışverişinde bulunulmasına vesile olacağız. Çok güzel bir program olacak'' dedi. 

Hamitoğlu, Aydal'ın 19 Mart Cumartesi günü saat 12.00'da Çorlu'da olacağını ifade ederek, "Genel Başkan Yardımcımız Çorlu'da 12.00 olacak. Burada Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Bunların yanı sıra, esnaf ziyaretlerimiz, halk ziyaretlerimiz ve halk ziyaretlerimiz olacak. Sayın Aydal, burada partililerimizle de istişare etme imkanı bulacak" şeklinde konuştu.   

Bu haber 836 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

4
  Yükleniyor...