YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇORLU´DA HIZ KESMİYOR ...

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamitoğlu, bölgede üye çalışmalarına devam etiklerini söyledi

1 Nisan 2022 12:07 | Trakya Güncel

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, bölgede üye çalışmalarına devam etiklerini söyledi. 

Hamitoğlu, ilçede müsait buldukları her bölgede stand açarak partilerini güçlendirmek için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını belirterek, bu çalışmaların artarak devam edeceğini de kaydetti. 

Partilerine her geçen gün daha da büyük bir teveccühün olduğunu ifade eden Hamitoğlu, iktar olmak için çok fazla bir yollarının kalmadığını ifade etti. 

Hamitoğlu, ilçe genelinde Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Meydanı ve uygun olan birçok bölhgede partilerine üye çalışmalarında bulunmaya devam etiklerini beirterek, "Yeniden Refah Partisi olarak çok güçlü bir alt yapıya sahibiz. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan ve ekibinden aldığımız güç ile her geçen gün daha da büyüyoruz. Yeniden refah Partisi ailesine üye olamk için hergün onlarca vatandaşımız bizlere ulaşıyor. Bizler de onların bu taleplerini karşılamak adına üye çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi. 

Bu haber 892 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...